Skip to main content

Bestel / terugbetaal- en retourneringsbeleid

Hoe werkt bestellen en betalen op hondenpraktijk.nl

Ga naar het product van jouw keuze en vul het formulier in.  Hier wijzig je eventueel het aantal of voeg je nog een kortingscode toe. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Stap 1 – Kies hoe je wil bestellen

Plaats jouw bestelling door het invulformulier te volgen. 

Stap 2 – Vul jouw gegevens in

Om jouw bestelling te verwerken, vragen wij om enkele persoonlijke gegevens in te vullen.

Stap 3 – Kies jouw betaalmethode

Bij hondenpraktijk.nl zijn er verschillende betaalmethodes: direct betalen met iDeal en Credit card of bancontact. Bekijk verder op deze pagina alle opties.

Bij deze stap kun je eventueel ook een kortingscode invoeren.

Stap 4 – Rond jouw bestelling af

  • Klik op de knop ‘Bestelling versturen’ om jouw bestelling te voltooien.
  • Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van jouw bestelling per e-mail.

Jouw bestelling is ontvangen!

Als je de bestelling correct hebt afgerond, ontvang je een emailbevestiging. Hier zie je een overzicht van jouw bestelling en het totaalbedrag. Jouw bestelling is nu correct bij ons binnengekomen.

Waarom hondenpraktijk.nl

  1. Klantbeoordeling: 4.8/5 
  2. Deskundigheid van een hondenosteopaat
  3. Veilig en betrouwbaar bestellen

Bestellen & betalen

Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW. Met jouw gegevens gaan we strikt vertrouwelijk om. Betalen doe je bij ons, net als bestellen, in een beveiligde omgeving. Bovendien gelden de beveiligingsmethodes van je eigen bank.Er zijn verschillende betaalmethoden waar je voor kunt kiezen:

iDeal

Met iDeal kun je veilig online betalen. iDeal bied de mogelijkheid om gemakkelijk online via je eigen bank te betalen. Bij de betaling maak je gebruik van dezelfde hulpmiddelen als je gewend bent bij je eigen bank. Wij ontvangen de betaling direct en gaan zo snel mogelijk met jouw order aan de slag.

Bancontact

Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je Bancontact betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Mollie. Om je bestelling af te rekenen, klik je op het Bancontact logo. Vul dan je kaartgegevens in. Je gaat vervolgens naar je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven, vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met jouw bestelling.

Mollie

Mollie verzorgt al het betalingsverkeer van onze webshop. Mollie communiceert met de verschillende banksystemen en verwerkt de betalingen. Mollie zorgt ervoor dat wij werk maken van jouw bestelling.

Betaalbevestiging

Als wij je betaling hebben ontvangen, krijg je een email ter bevestiging. Is de betaling niet gelukt, dan krijg je om de 2 dagen een email ter herinnering dat de betaling niet gelukt is. In deze email staat een link naar de pagina met betaalopties, zodat je de betaling alsnog kunt voldoen.

Retouren

Indien je supplement ongeopend is en de verzegeling niet verbroken is kun je het product binnen 14 dagen na leveringsdatum op je adres of afleverpunt retour zenden.
De retourkosten zijn voor jezelf

Retour kun je verzenden naar :

De Hondenpraktijk Retour
Walter Pompelaantje 12
5397 EZ Lith