Skip to main content

Immunity | Organische paddestoelen mix

47,50 EUR

Paddestoelen zijn een bewezen manier van Moeder Natuur om een ​​normale immuunrespons te ondersteunen. Onze hele paddenstoelen zijn dubbel geëxtraheerd, biologisch en arm aan zetmeel. Getest door derden waarbij naar voren komt dat al onze paddenstoelen weinig zware metalen bevatten en rijk zijn aan immuunversterkende bèta-glucanen.

Voordelen

De vraag naar paddenstoelen groeit, dankzij hun ongeëvenaarde vermogen om een gezond immuunsysteem bij alle dieren te ondersteunen.

Immunity is een veterinair samengesteld mengsel van 7 hele paddenstoelen. Ons dubbele extractieproces zorgt ervoor dat de gunstige bèta-glucanen en triterpenoïden in de paddenstoelen biologisch beschikbaar zijn en de immuun-, lever- en nierfunctie kunnen verbeteren.

De paddenstoelen in Immunity worden gekweekt in kassen op natuurlijk hout en substraten in gefilterde lucht. De hele paddenstoel wordt vervolgens dubbel geëxtraheerd en voorzichtig verpoederd, vervolgens getest op veiligheid en een hoog bèta-glucaangehalte.

Het is belangrijk op te merken dat het grootste deel van de bèta-glucaan wordt aangetroffen in het vruchtlichaam van de paddenstoel. Het nadeel is dat paddenstoelen duur zijn om te kweken.

In feite zijn de meeste “paddestoel”-producten gewoon mycelium, wat slechts de “wortels” van de paddenstoel is. Om dit te produceren, wordt mycelium in plastic zakken met sorghum, haver of rijst gedaan en vervolgens in een kastje gestopt om te groeien. Het mycelium wordt vervolgens met de korrels vermalen tot een zetmeelrijk product. Natuurlijke paddenstoelen bevatten weinig zetmeel, gemiddeld ongeveer 4% koolhydraten.

De FDA staat niet toe dat myceliumproducten MUSHROOM op de verpakking vermelden, maar de markt is verzadigd met deze goedkope paddenstoelenalternatieven.

Dus hoe kun je het verschil zien tussen echte paddenstoelen en de andere man (mycelium)?

Kijk of vraag gewoon naar het bèta-glucaangehalte. Als het product niet het bèta-glucaangehalte heeft (of als het laag is), kun je er vrij zeker van zijn dat het product mycelium is en geen paddenstoelen. En val niet voor een hoog polysacharidegehalte … alles met veel zetmeel zal veel polysachariden bevatten.

U kunt zich goed voelen over het geven van immuniteit aan uw hond. Het is door derden getest op bèta-glucaangehalte en veiligheid, zodat uw hond de unieke paddenstoelenvoordelen krijgt die hij nodig heeft.

Product informatie

Elke paddenstoel in Immunity is zorgvuldig vervaardigd en dubbel geëxtraheerd voor een maximaal gehalte aan bèta-glucaan en triterpenoïde. Dit is het gegarandeerde bèta-glucaangehalte van elke paddenstoel:

Kalkoenstaart – 53%
Reishi – 47%
Cordyceps – 27%
Maitake – 36%
Phellinus – 23%
Shii-take – 32%
Chaga – 16%

Ingrediënten

Active Ingredients per 1.7 gram (1 tsp)
Turkey Tail (Trametes veriscolor) Mushroom Extract ………………………… 243 mg
Chaga (Inonotus obliquus) Mushroom Extract …………………………………. 243 mg
Cordyceps (Cordyceps militarism) Mushroom Extract ……………………… 243 mg
Phellinus (Phellinus linteus) Mushroom Extract………………………………… 243 mg
Maitake (Grifola frondosa) Mushroom Extract ………………………………….. 243 mg
Reishi (Ganoderma lucidum) Mushroom Extract ……………………………… 243 mg
Shiitake (Lentinula erodes) Mushroom Extract …………………………………. 243 mg

Inactive Ingredients: Geen

Gebruiksaanwijzing

Geef dagelijks oraal of zoals voorgeschreven door uw dierenprofessional. 

Lichaamsgewicht Hoeveelheid per dag Dagelijkse kosten en voorraad
0,45 – 11 kg 0,5 tl dagelijks €0,71/dag (60 dagen voorraad)
12 – 22 kg 0,75 tl dagelijks €0,94/dag (45 dagen voorraad)
23 – 34 kg 1 tl dagelijks €1,42/dag (30 dagen voorraad)
35 – 45 kg 1,5 tl dagelijks €1,93/dag (22 dagen voorraad)
46 en meer kg 2 tl dagelijks €2,83/dag (15 dagen voorraad)
FAQ

Hoe kies ik de juiste paddenstoelen mix voor mijn hond?

Kies om te beginnen paddenstoelen met een hoog bèta-glucaangehalte. Sommige soorten paddenstoelen hebben een hoger bèta-glucaangehalte dan andere. Maar ze kunnen andere immuunversterkende eigenschappen hebben die geweldig zijn voor uw hond, zoals polysachariden, antioxidanten en terpenen. Zoek naar een product met een synergetische mix van paddenstoelen en vergeet niet dat je wilt dat de hele paddenstoel de beste voordelen krijgt!

Wat is mycelium?

Mycelium is slechts de “wortels” van de paddenstoel, wat betekent dat het NIET het hele vruchtlichaam is. Het is goedkoper om te telen omdat het op haver of rijst wordt verbouwd en er maar heel weinig wordt geproduceerd.

Het is beter om een ​​hele paddenstoel voor je hond te vinden omdat:

  1. Echte (hele) paddenstoelen bevatten een hoger bèta-glucaangehalte
  2. Echte paddenstoelen bevatten weinig zetmeel
  3. De paddenstoelen van Immunity groeien van nature op hout in plaats van granen, dus uw hond profiteert van rijke, op de bodem gebaseerde mineralen.

Komen Immunity paddenstoelen uit het hele vruchtlichaam?

Ja! Immuniteit gebruikt elk deel van de paddenstoel, inclusief het vruchtlichaam. Elke paddenstoel wordt dubbel geëxtraheerd zodat uw hond de essentiële eigenschappen krijgt die hij nodig heeft.

Hoeveel bèta-glucaan bevat Immunity?

Een hele pot Immunity is gemiddeld 34,6% bèta-glucanen.

Bèta-glucanen zijn de actieve, immuun-modulerende inhoud die in paddenstoelen wordt aangetroffen. Niet alle paddenstoelensoorten zijn hetzelfde. Elke paddenstoel heeft verschillende hoeveelheden bèta-glucanen. We zorgen ervoor dat onze paddenstoelen door derden zijn getest op het rijkste bèta-glucaangehalte.

Zie hieronder voor de totale hoeveelheden bèta-glucaangehalte in elk van de paddenstoelen in Immunity:

  • Chaga – 16%
  • Cordyceps – 27%
  • Maitake – 36%
  • Phellinus – 23%
  • Reishi – 47%
  • Shii-take – 32%
  • Kalkoenstaart – 53%

OPMERKING: Turkey Tail heeft het hoogste gehalte aan immuunversterkende bèta-glucanen in vergelijking met andere paddenstoelen. Daarom raden we vaak Four Leaf Rover’s Turkey Tail-product aan om naast Immunity te gebruiken voor een extra boost voor honden met extra immuunproblemen.

Kan ik niet gewoon paddenstoelen uit de supermarkt kopen om aan mijn hond te geven?

Zeker. Maar hoewel paddenstoelen van de markt voedzaam kunnen zijn, missen ze grote hoeveelheden bèta-glucanen. Als je je hond paddenstoelen van de markt wilt geven, zorg er dan voor dat je ze gekookt geeft in plaats van rauw. Rauwe paddenstoelen hebben de neiging om honden maagklachten te geven.

Zijn de paddenstoelen in Immunity rauw?

Er is hier eigenlijk een proces om ervoor te zorgen dat uw hond de voordelen krijgt die hij verdient van onze paddenstoelen.

De hoogste kwaliteit delen van paddenstoelen zijn “verzegeld” in de chitine celwanden van het vruchtlichaam van een paddenstoel. Dit is waarom het zo moeilijk is voor honden en mensen om te verwerken. We extraheren elke paddenstoel dubbel. Eerst worden ze geëxtraheerd met alcohol en vervolgens met water. (Het alcoholgehalte is erg laag en wordt gestoomd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken). De Traditionele Chinese Geneeskunde verwerkt al duizenden jaren paddenstoelen op deze manier.

Waar worden de paddenstoelen van Immunity gekweekt?

Onze paddenstoelen komen uit China, dat, geloof het of niet, de enige plek is waar je de hele paddenstoel kunt kopen.

Onze paddenstoelen worden gekweekt op hout, in gefilterde lucht, ver in de bergen, mijlen van de stad.

Voordat de paddenstoelen China verlaten, worden ze getest op pesticiden en zware metalen. Zodra ze de drempel van de VS bereiken, testen we ze opnieuw.

Welke moet ik kopen? Kalkoenstaart of immuniteit?

Immunity is een combinatie van 7 biologische paddenstoelen die synergetisch samenwerken. Ze zijn gekozen vanwege hun hoge bèta-glucaangehalte en staan ​​vooral bekend om hun immuunversterkende eigenschappen.

Turkey Tail heeft het hoogste gehalte aan bèta-glucaan van alle paddenstoelen. Om een ​​extra boost te krijgen voor honden met immuunproblemen, is Turkey Tail de ideale aanvulling. Volgens onderzoek* bij honden verlengden de polysachariden in kalkoenstaartpaddestoelen de overlevingstijd bij honden met hemangiosarcoom zonder enige andere behandeling.

*Brown DC, Reetz J. Single agent polysacharopeptide vertraagt ​​metastasen en verbetert de overleving bij natuurlijk voorkomend hemangiosarcoom. Evid Gebaseerd Complement Alternatief Med. 2012;2012:384301. doi: 10.1155/2012/384301